Bli medlem nå! Det er GRATIS
Jeg er:
1 2 3 4
Skriv inn informasjonen din:
1 2 3 4
Velg din alder:
1 2 3 4
Skriv inn hvor du er:
1 2 3 4
Tilbakestill passord

Skriv inn e-postadressen din nedenfor, og vi sender deg instruksjoner for å opprette et nytt passord. Pass på at du oppgir den samme e-postadressen du brukte til å opprette profilen din.

Fikk ikke e-post? Sjekk din søppelpost-mappe!

Din forespørsel blir behandlet.
Vennligst vent…
Profile Picture

“Takket være Kose Treff er jeg blitt mer eventyrlysten!”

Isabell382, 27, Hamar

Finn den riktige, norske mannen nå!

step1

Møt andre flotte gutter i dag!

Oppgi en gyldig e-postadresse og lag et spennende brukernavn for å begynne å søke. Last opp et flatterende bilde, og du er klar til å MØTE FLOTTE MENN NÅ!

step2

Se våre lokale gutter nå!

Vi har tusenvis av lokale, mannlige medlemmer som håper å møte en kvinne som deg. Se medlemmene våre nå og se om du klarer å finne den riktige!

step3

Chat nå og gjør deg klar til å dra på date!

Send meldinger til hotte menn, eller vent på at de strømmer til deg! Uansett hvordan du liker å date, finner du garantert den perfekte daten hos Kose Treff!

Bla gjennom tilgjengelige, norske menn

Jeg elsker å være utendørs. Jeg bruker kosetreff.com til å leter etter damer som kan holde tritt med meg, og som er ute etter egne eventyr. Jeg føler meg veldig heldig som fant denne nettsiden.

MyeEnergi 30, Minnesund

Hver gang jeg vil ha noen å være sammen med og som liker sex like mye som meg, logger jeg på kosetreff.com . Der finner jeg mange som er ute etter det samme som meg. Så enkelt er det.

HaDetMoro 24, Brønnøysund

Jeg blir ofte fortalt at jeg er en kjekk mann, og har ingen problemer med å finne damer. Men det tar for mye tid å være i et forhold. Via kosetreff.com har jeg en mer praktisk tilnærming. Jeg liker å finne det jeg vil ha uten å måtte bruke for mye tid.

JegHarNoeTilDeg 28, Ølen

All The Hot Singles Are Here

Datingnettsider er den mest populære måten for å finne en date

Som ledende datingside i Norge, byr kosetreff.com på brukervennlige medlemsfunksjoner slik at du kan fokusere på mennene du vil ha istedet for å prøve å finne ut hvordan du bruker nettsiden vår! Det er en grunn til at vi har blitt den mest populære datingnettsiden – vi sørger for at internettopplevelsen din er uanstrengt.
Why We're The Best Hookup Finder

Alle bruker Kose Treff for online dating og tilfeldig sex

Det å sjekke opp og møte gutter på byen hører fortiden til. Norske kvinner er for opptatte med karrieren, sosiale liv og sine egne interesser til å kaste bort tid på å snakke med fulle menn. I en fersk avstemning i et kvinnemagasin ble det avdekket at mer enn 85 % av single kvinner mellom 18 og 50 år bruker nettbaserte datingtjenester for å finne menn. En enda større prosentandel av menn gjør det samme. Med slike tall går du glipp av et enormt utvalg på datingmarkedet hvis du ikke registrerer deg! Hvorfor bruker alle nettbasert dating for å møte noen? Kom og finn ut... og finn sexy nordmenn!.
Horny Members Are Ready To Meet Tonight

Det er så mye enklere å finne en bedre date på Kose Treff!

Uansett om det er kvantitet eller kvalitet du er etter, bør du velge online dating. I tillegg til å være best når det gjelder antall medlemmer og attraktive menn, er kosetreff.com SVÆRT ENKELT å bruke for å finne en passende match for deg. Hvis du er lei av å se de samme mennene dukke opp på den vanlige datingsiden din, bør du prøve Kose Treff. Vi har strenge retningslinjer for diskresjon og personvern slik at du aldri trenger å bekymre deg for at kollegaer eller familiemedlemmer finner ut at du er på en datingside. Men, vi tilbyr også tjenestene våre til en mer bestemt og profesjonell medlemsbase. Du er garantert å få en date med din DRØMMETYPE – uansett om du er i Oslo, Bergen, Tromsø eller andre steder i Norge!
Kom og prøv! Hva venter du på?

Se brukervurderinger

Det er et mareritt hver gang jeg vil ha noen å ligge med. Takket være kosetreff.com er det hele blitt moro. Nettsiden er svært brukervennlig.

LiggeMedMeg? 27, Arendal

Det er fint å sitte inne når det regner, men ikke når du er alene. Derfor opprettet jeg konto på kosetreff.comog ser etter damer som er kjærlige og som vil kose under lakenet.

KjærligMann 32, Vardø

Jeg elsker å eksperimentere. På kosetreff.com Finner jeg damer som liker kyssing og lidenskap. Jeg bruker tungen til mer enn å snakke, og fingrene til mer enn å skrive.

Moden 35, Sandness

Hook Up With Women In Only A Few Minutes!

Kose Treff er det beste stedet å finne tilgjengelige menn

Lurer du på hvor alle venninnene dine møter kjekke menn? Det er helt sikkert ikke på den lokale puben. De fleste menn du ønsker å date eller møte er opptatt med jobb, hobbyer og venner. Uansett om det er snakk om Oslo, Drammen eller Bergen, har de ikke tid til å kaste bort tid på byen. Derfor bruker de nettbaserte datingsider. Kvinnemagasiner har rangert oss som best på markedet, så stol på oss når vi sier at vi vet hvor alle tilgjengelige menn er!
We're Rated As The Most Preferred Adult Hookup Site By Top Men's Magazines

Finn mannen som kan oppfylle alle fantasiene dine

Uansett om du er ute etter en date med den rette, eller et tilfeldig møte, kan vi hjelpe deg med å finne akkurat det du er ute etter. Prøv gratis nå! Med våre avanserte, men brukervennlige søkeverktøy, kombinerer vi lokasjon, seksuelle interesser, fysiske egenskaper, yrke og nøkkelord for å hjelpe deg med å finne akkurat den mannen du er ute etter. Hvis du ikke har noen spesielle preferanser, kan du søke etter lokale menn uten restriksjoner. Og du slipper å fylle ut spørreundersøkelser NOENSINNE! Vi har de fleste heteroseksuelle mennene av ALLE datingsidene på nettet! DU FINNER DET DU ER UTE ETTER HER.
Why Are We The Easiest Hookup Site To Use?

Velg etter eget ønske.

Bruk videochat-funksjonen vår til å “møtes” før dere møtes i virkeligheten. Mange av våre mannlige og kvinnelige medlemmer liker å bruke den private videochat-funksjonen vår. Hvorfor vente til selve daten for å finne ut hvorvidt du er tiltrukket til vedkommende? Og, hvis du er interessert, hvorfor ikke tjuvstarte på forspillet? I tillegg til å begynne chatte- og videochat-funksjonen, kan du legge medlemmer i “favoritter” eller du kan blokkere dem. Du kan vises som synlig eller online, og angi diskrete varsler for når nye kjekkaser dukker opp i nærheten av deg!

Finn ut hvorfor kvinner elsker Kose Treff!

Bla gjennom tilgjengelige medlemmer

Damer liker ikke å kaste bort tid på menn som ikke vet hva de vil ha. På kosetreff.com. møter du kun menn som vil det samme som deg. Det er deilig å møte selvsikre menn som vet hvordan de skal tilfredsstille deg.

Det er lite å holde på her oppe i nord, bortsett fra å ha sex. kosetreff.com. gir deg muligheten til å møte folk som er ute etter moro, når og hvor du vil.

Everyone Is Hooking Up Online!

Kvinner, ta kontroll over sexlivene deres med KoseTreff!

I dag er kvinner sterkere og mer lidenskapelige enn noensinne når det gjelder å ta kontroll over forholdene sine og seksuelle opplevelser. De er ikke lenger fornøyd med å holde fantasiene sine hemmelig, og får endelig det de vil ha på soverommet. Dagens kvinner vet at det ikke er nødvendig å vente på at en mann på gata eller i byen skal legge merke til dem. Hun tar saken i egne hender ved å uttrykke hva hun vil, og hvem hun vil ha det med. Den beste måten å gjøre dette på er å bruke nettbaserte datingsider! Hvordan kan kosetreff.com gi dagens kvinne det hun vil ha? Les videre!
Find Your Perfect Adult Hookup!

Kose Treff er perfekt for travle kvinner som er i farta!

Bruk vår prisvinnende dating-app for å møte menn mens du er i farta! De fleste kvinner har jobber og liv utenfor datingscenen, og det kan være veldig vanskelig å møte menn – spesielt noen som passer for de seksuelle ønskene og forholdene man måtte ha. Derfor har vi utviklet en perfekt app slik at du kan finne menn innen en viss avstand, aldersgruppe og “type” – selv når du er på butikken! Vi mener at dating skal være enkelt, og nå kan det være det!
We Live Up To Our Promises!

Eksperter sier at dating utenfor nærmiljøet og komfortsonen gir mer tilfredsstillende forhold!

Folk har en tendens til å gro fast når de dater noen i den nærmeste omgangskretsen. I tillegg kan det bli vanskelig når forhold tar slutt. Så, hvorfor ikke finne en mann du aldri ville ha møtt ellers? Vi lover at du kommer til å bli gledelig overrasket. Du trenger ikke å se utenfor byen. AH har de hotteste single fra hele Norge, og er klare til å matche dem med kvinner som deg.

Finn den rette mannen på kortest mulig tid!

Vi tilbyr flere lokale, tilgjengelige menn i ditt nærområde enn noen annen datingside på nettet. Vi har dessuten et søkeverktøy som kan brukes til å finne menn med de samme seksuelle interessene og behovene som deg – du trenger ikke å kaste bort tid på å lete! Hvis du har lyst til å bli enda villere, kan du

Møt lesbiske og bifile kvinner og par!

Oppdag seksuell tilfredsstillelse nå!

Ha sex i kveld!