Bli medlem nå! Det er GRATIS
Jeg er:
1 2 3 4
Skriv inn informasjonen din:
1 2 3 4
Velg din alder:
1 2 3 4
Skriv inn hvor du er:
1 2 3 4
Tilbakestill passord

Skriv inn e-postadressen din nedenfor, og vi sender deg instruksjoner for å opprette et nytt passord. Pass på at du oppgir den samme e-postadressen du brukte til å opprette profilen din.

Fikk ikke e-post? Sjekk din søppelpost-mappe!

Din forespørsel blir behandlet.
Vennligst vent…
Profile Picture

“Tilfeldige relasjoner skaper intense følelser!”

Geir8739, 33, Lillesand

Møt en norsk mann i kveld!

step1

Registrer deg for å møte sexy, homofile menn

Alt du trenger å gjøre for å få sex eller finne menn å gå på date med er å registrere deg med en gyldig e-postadresse, lage et brukernavn og bekrefte! Besøk oss nå og prøv selv!

step2

Søk etter lokale menn for å finne det du vil ha

Ha det gøy i kveld ved å bla gjennom tusenvis av homofile og bifile menn i nærområdet. Hvis du er klar, er de klare! Så enkelt er det! Møt noen nå!

step3

Chat og møt i kveld via KoseTreff

Så snart du har funnet en mann du liker, kan du sende ham en melding og nyte sexy videochat! Eller avtal å møtes med én gang. Uansett hva du vil ha – du finner det her!

Bla gjennom tilgjengelige, norske medlemmer

Når jeg vandrer rundt i byen ser jeg alltid kjekke menn som holder hender med damer. Det finnes få som oss, men med kosetreff.com er det mulig å finne menn med samme smak.

SuperKåt 26, Åsane

Jeg har lyst til å møte menn for å ha det moro. Folk som har registrert seg på kosetreff.com er som regel der for å ha det moro. Jeg trenger ikke å bekymre meg for hva de tror, og jeg kan være meg selv.

Du_får_det_du_ber_om 29, Namsos

Jeg er mer forsktig, men liker macho, homofile menn. Jeg har fått muligheten til å møte mange via kosetreff.com som ønsker å ta kontrollen.

JegLikerStort 25, Narvik

All The Hot Singles Are Here

Stemt frem som beste datingapp for homofile i Norge i tre år på rad!

Vi vet at du er opptatt, så vi har laget den beste appen for deg som kan brukes mens du er i farta! Menn ønsker ikke å bruke ukesvis på byen for å få sex, og de vil heller ikke sitte ved datamaskinen hjemme for å prøve å få sex! Derfor trenger du ikke å være hjemme for å finne en kjekk mann å ha sex med! Last ned Kose Treff til mobilenheten din etter at du har registrert deg hos vår topprangerte tilfeldig sex- og datingside! Det er enkelt og moro – du trenger aldri å vente på å ha sex igjen!
Horny Members Are Ready To Meet Tonight

Få sex når og hvor som helst!

Vår prisvinnende app gjør det mulig for deg å få sex hvor som helst, uansett om det er dag eller natt når føler for å møte noen! Ved å bruke spesialverktøy kan du møte medlemmer som er i ditt nærområde og som er online samtidig som deg. Du kan angi hva slags medlemsprofiler som passer til dine ønsker, eller du kan foreta et bredt søk for å finne noen som er tilgjengelig. Uansett hvordan du ønsker å treffe noen – vi har løsningen! Ved å bruke alternativet “diskrete varsler”, trenger du aldri å bekymre deg for at kollegaer eller venner vet at du avtaler ditt neste sextreff. Sørg for at privatlivet ditt er privat med den beste datingappen. I tillegg til å bruke diskrete varsler, kan du også bruke vektøyet “diskret søk”! Hvis du ønsker å være usynlig når du blar gjennom medlemmer, kan du sørge for at møtene dine er skjulte. Du kan alltid kontrollere hva folk kan se, hvem som kan kontakte deg, og hvem du blir matchet med. Uansett hva du vil, er det du som er i førersetet.
Bli en av alle sexy mennene nå og MØT NOEN I KVELD!

Se brukervurderinger

Jeg liker å dele de små tingene i livet. Når jeg logger på kosetreff.com prøver jeg å avtale møter med en rekke gutter. Det er alltid noen som er tilgjengelig, og som er ute etter en avslappende kveld.

NullStress 35, Moss

Jeg liker føtter... Jeg vet at det høres rart ut, men jeg elsker å vaske og massere føttene, for så å jobbe meg oppover... Hvem liker vel ikke en dag på spa? Takket være kosetreff.com kan jeg forklare hva jeg liker og vente på at menn tar kontakt. Jeg trenger ikke å lete, nå kommer de direkte til meg!

FantastiskFølelse 27, Gjøvik

Jeg har aldri forstått meg på menn. Helt siden jeg innså hvor mye jeg liker dem, har jeg vært ute etter måter å møte flere på. Med kosetreff.com får jeg muligheten til å snakke, videochatte og møte dem. Jeg kan ha det moro uten å bekymre meg for hva folk sier.

Søtnosen 19, Elverum

Hook Up With Women In Only A Few Minutes!

Norske, homofile menn elsker å møte andre via KoseTreff

Homofile og bifile menn vet at de har kun ett valg for å få det de trenger, og det er Kose Treff! Registrer deg i dag og møt sexy, homofile menn fra nærområdet! Det er ingen hemmelighet bak suksessen – ihvertfall ikke nå når brukere av datingsider har stemt frem Kose Treff som den beste datingsiden for homofile og bifile menn på nettet. Finn ut hvorfor alle snakker om oss, og registrer deg nå for å møte kjekke menn! Det tar kun et øyeblikk å opprette en konto. Før du vet ordet av det, blar du gjennom millioner av attraktive, tilgjengelige og spennende menn som er klare til å møtes. Menn i hele Norge og resten av verden bruker tjenestene våre til å møte andre homofile menn i nærheten, uansett om det er Oslo, Bergen eller Trondheim eller steder de reiser til – Europa! Hvorfor? Fordi vi har de mest sexy medlemmene I HELE VERDEN! Registrer deg hos Kose Treff for å få tilgang til DE MEST SEXY HOMOFILE OG BIFILE MENN I NÆRHETEN!
We're Rated As The Most Preferred Adult Hookup Site By Top Men's Magazines

Homofile menn elsker å møtes via KoseTreff

Lurer du på hvorfor vi er så populære blant homofile menn? Det er fordi vi har designet nettsiden vår for å imøtekomme alle behovene og ønskene dine.

Vi vet at du ikke alltid har tid eller tålmodighet til å finne en date på byen hver gang du ønsker å ha tilfeldig sex. Du har dessuten sannsynligvis datet alle i omgangskretsen din – og alternativene blir færre jo flere personer du dater. Derfor har mer enn 88 % av homofile og bifile menn bare i USA begynt å bruke datingsider for voksne for å finne kompatible menn! Det er ikke alltid like enkelt å se hvem som er homofil og tilgjengelig. Ved å bruke vårt datingnettverk slipper du å gjette. Vi vet at en av de vanskeligste delene av å ha et seksuelt tilfredsstillende liv som homofil mann er utfordringen med å møte andre seksuelt tilgjengelige, homofile menn! Vel, når du begynner å date på nettet via KoseTreff, er den største utfordringen å omorganisere timeplanen slik at du har tid til alle møtene!
Why Are We The Easiest Hookup Site To Use?

Den eneste datingsiden for homofile du trenger: Kose Treff

Uansett hva du vil ha, hvem du vil ha, og hvor ofte du vil ha det, garanterer vi at kosetreff.com. har det du trenger! Lyst til å vite hvordan du kan få det? Registrer deg i dag og ta en titt. Oppdag flere av våre unike funksjoner, og hvorfor vi er den mest populære datingsiden for homofile og bifile menn i hele verden!

Bla gjennom tilgjengelige medlemmer

Har du lyst til å møte noen å gå ut med eller ta med på telttur? Besøk kosetreff.com. og du vil raskt se hvor mange menn som er der for å ha det moro.

Jeg ønsker meg en ny partner hver kveld. Jeg liker ikke å føle meg bundet. Livet er for kort til det. Jeg logger på kosetreff.com. der jeg kan møte massevis av menn. Jeg vet at de tenker det samme om meg, men det er helt greit fordi vi begge er sånn.

Everyone Is Hooking Up Online!

Møt de mest sexy mennene i Norge, uansett by!

Vi har blitt kåret til den mest brukervennlige og mest populære datingsiden for homofile og bifile. I tillegg har vi blitt kåret som siden med de mest attraktive mennene! Det er enkelt å møte de kjekkeste mennene du noensinne har sett. Bruk våre enkle meldings- og varslingsverktøy. I motsetning til andre sider, krever vi ikke at medlemmene våre skal “like” deg tilbake eller gjennomføre uendelige spørreundersøkelser for å “låse opp” tilgang. Hvis du finner en kjekk mann, kan du enkelt sende ham en melding! Du trenger ikke å være begrenset til byen eller området du bor!
Find Your Perfect Adult Hookup!

Vi er den mest populære datingsiden i verden!

Nettsiden vår er så populær at vi har millioner av medlemmer blant annet i USA, Canada, Europa og Asia! Uansett om du er på ferie eller bor i en by der det er vanskelig å finne SEXY OG TILGJENGELIGE HOMOFILE ELLER BIFILE MENN, har du kommet til riktig sted! Menn i hele verden har stemt frem KoseTreff som den beste datingsiden på nettet. Hvordan er det mulig? Mange modeller, kjendiser, menn fra treningsstudioer og profesjonelle henvises til nettsiden vår via programmer som ekspertene våre har skapt. Dermed kan vi tilby den aller BESTE TJENESTEN TIL DEG!
We Live Up To Our Promises!

Vi vil at du skal være fornøyd!

Vi matcher deg med de kjekkeste homofile og bifile mennene som er tilgjengelige. Hvis du er ute etter enda mer kinky moro, kan du besøke vår andre avdeling og MØTE PAR FOR Å HA EN SEXY TREKANT! Heterofile menn, bifile menn og eventyrlystne kvinner venter på å møte deg AKKURAT NÅ! Er du fremdeles ikke overbevist? Registrer deg og ta en titt! Det tar kun et lite øyeblikk, og du vet aldri hvilke sexy menn du kommer til å finne!

Møt millioner av sexy menn nå!

Kom i gang nå!