kosetreff.com - Personvernpolicy

    Personvernpolicy
PERSONVERNPOLICY FOR VERANDA BEACH LTD.
Inkluderer alle Relaterte Nettsteder Eid av eller Registrert i Veranda Beach Ltd.

Avtale for å få Tilgang til Nettstedet:

Veranda Beach Ltd, ("VERANDA") er forpliktet til å beskytte ditt personvern. Denne Personvernpolicyen gir opplysninger om datainnsamlingen og brukspraksisene til VERANDA og alle relaterte nettsteder eid av eller registrert i VERANDA. Dette gjelder ikke for eventuelle nettsteder, applikasjoner, produkter eller tjenester fra tredjeparter som VERANDA ikke er ansvarlige for.

Ved å få tilgang til dette nettstedet gir du samtykke til informasjonsinnsamlingen og brukspraksisene beskrevet i denne policyen samt nettstedets Vilkår for Bruk. VENNLIGST IKKE OPPGI NOE INFORMASJON TIL VERANDA OG IKKE BRUK NOEN AV TJENESTENE ELLER PRODUKTENE SOM TILBYS ELLER GIS PÅ NETTSTEDENE SOM DET REFERERES TIL I DENNE PERSONVERNPOLICYEN DERSOM DU IKKE GODTAR VILKÅRENE I DENNE PERSONVERNPOLICYEN ELLER VILKÅRENE OG BETINGELSENE PÅ DENNE SIDEN. Endringer i Personvernpolicy:

Denne Personvernpolicyen endres fra tid til annen og endringer blir gjort gjeldende idet de publiseres. Det er ditt eget ansvar å periodisk gå igjennom denne policyen for å se de siste oppdateringene, og det er ditt ansvar å bli kjent med eventuelle endringer i denne og alle publiserte policyer på dette nettstedet. VERANDA gir ikke varsel i noen som helst form, annet enn å publisere endringene på dette nettstedet.

INFORMASJONSINNSAMLING, BRUK OG FORMIDLINGSPRAKSISER:
Denne policyen gjelder for VERANDAs innsamling, bruk, lagring og formidling av informasjon (a) på VERANDAS nettsteder, noe som inkluderer alle divisjoner, datterselskaper og relaterte selskaper til VERANDA (kollektivt referert til "Nettstedene"), (b) på ulike tredjepartsnettsteder og (c) for VERANDAs innsamling av annen informasjon, noe som inkluderer kjøp av kundelister fra tredjeparter eller bruk av kundelister fra tredjeparter. VERANDA er ikke ansvarlig for personvernspraksis eller  informasjonsinnsamling hos nettsteder eller applikasjoner fra tredjeparter.

1. Informasjonsinnsamling

1.1. Brukeropplysninger: Hver gang du oppgir informasjon for å registrere brukeropplysninger, drar nytte av tilbud, sender oss en e-post eller på en eller på en annen måte overfører informasjon fra deg via nettstedet, kan VERANDA innhente og samle inn personlige og identifiserbare opplysninger, noe som inkluderer, men ikke begrenset til, ditt navn, e-postadresse, postadresse og telefonnummer. Du kan også gi oss informasjon som, når kombinert med personlige identifiserbare opplysninger, gir oss en bedre forståelse av hvem du er, noe som inkluderer, men ikke begrenset til, ditt kjønn, alder, sivilstatus og utdanningsnivå (kollektivt referert til "personlige opplysninger"). Dersom du velger å gå inn på vårt nettsted, bruke våre tjenester eller kjøpe våre produkter, kan det hende at vi krever at du oppgir personlige opplysninger som angitt i skjemaene på nettstedet. Du er ikke forpliktet til å gi oss opplysninger du ikke ønsker å dele.

1.2. Registreringsopplysninger:

VERANDA samler inn informasjon fra deg når du frivillig fullfører en registreringsside, et bestillingsskjema eller en undersøkelse, enten ved bruk av Internett, post, telefon eller personlig oppmøte. Denne informasjonen kan samles inn via registreringssider, bestillingsskjemaer eller undersøkelser gitt av tredjeparter. Denne innsamlingsmetoden er kollektivt kjent som en "Registrering". VERANDA kan også samle inn slike opplysninger om deg fra andre kilder og bruke disse opplysningene i kombinasjon med opplysninger på dette nettstedet. Å fullføre Registreringen er fullstendig frivillig, og du er ikke forpliktet til å gi Informasjon fra Undersøkelser til VERANDA eller tredjeparter, med det kan hende du blir tilbudt insentiver fra VERANDA eller tredjeparter i bytte mot å gi slik informasjon.

1.3. Andre Metoder for å Samle Inn Personlige Opplysninger:

Andre tilfeller der VERANDA mottar opplysninger om deg inkluderer (1) når du gjør krav på en premie eller prøver å løse inn et insentiv tilbudt av VERANDA eller av en tredjepart, (2) når du ber om assistanse via VERANDAs kundeserviceavdeling og (3) når du frivillig velger å abonnerer på en tjeneste eller et nyhetsbrev fra VERANDA.

1.4. Informasjonskapsler, Sporingspiksler og Annen Informasjon Samlet Inn Ved Bruk av Teknologi:

VERANDA bruker for tiden informasjonskapsler og sporingspiksler for å knytte visse Internett-relaterte opplysninger om deg med dine opplysninger i databasen. I tillegg kan VERANDA i fremtiden benytte seg av andre informasjonskilder.

(a) Informasjonskapsler:

"Informasjonskapsler" er en funksjon i programvaren til nettleseren din. Når den er aktivert, kan vi skrive informasjonskapsler som kan lagre små mengder data på datamaskinen din . Disse dataene gir informasjon om dine besøk på en hvilken som helst side på dette Nettstedet. Informasjonskapsler hjelper oss med å spore hvilke av funksjonene som appellerer mest til deg og hvilket innhold du har sett på ved tidligere besøk. Når du besøker dette nettstedet igjen, kan informasjonskapslene hjelpe oss med å tilpasse vårt innhold etter dine preferanser. Vi kan bruke informasjonskapslene til å: holde oversikt over antall gjenbesøk på nettstedet; akkumulere og rapportere aggregering, statistisk informasjon om nettstedsbruk; levere spesifikt innhold til deg basert på dine interesser eller tidligere visningshistorie; lagre dine passord for å få enkel tilgang til vårt Nettsted. Du kan deaktivere informasjonskapsler, men det kan hende at Nettstedet ikke vil fungere ordentlig etterpå. Dine nettleserpreferanser kan endres til å godta eller avvise alle informasjonskapsler, eller å gi et varsel når en informasjonskapsel er satt. Du kan lese mer om informasjonskapsler på http://cookiecentral.com. Du må godta informasjonskapsler for å kunne ta i bruk alle funksjonene på VERANDAs nettsted.

(b) Sporingspiksler:

En sporingspiksel er en programmeringskode som kan brukes til å vise bilder på en nettside, men kan også brukes til å overføre din unike brukeridentifikasjon til en database og knytte deg til tidligere innhentet informasjon om et individ i en database. Dette gjør VERANDA i stand til å spore visse nettsteder du besøker. Sporingspiksler brukes til å spore atferdsvaner på nett for markedsføringsformål i forbindelse med å finne ut hvilke produkter eller tjenester du kan være interessert i. I tillegg til å bruke sporingspiksler på nettsider bruker VERANDA også sporingspiksler i e-poster sendt til individer opplistet i VERANDAs database.

(c) IP-Adresser:

VERANDA sporer automatisk visse opplysninger basert på din oppførsel på nettstedet. Vi kan bruke denne informasjonen til å gjøre interne undersøkelser på brukernes demografi, interesser og oppførsler for å bedre forstå, beskytte og betjene deg og vårt nettsamfunn. Denne informasjonen kan inkludere URL-en som du akkurat kom i fra (enten denne URL-en er på nettstedet eller ikke), nettleserinformasjon og din IP-adresse. Din Internet Protocol ("IP") er en unik Internett-"adresse" som gis til deg via din Internett-leverandør ("ISP"). For brukere av Local area network ("LAN"), DSL eller kabelmodem kan en permanent IP-adresse tildeles en bestemt datamaskin. IP-adresser lagres automatisk av Web-servere for å samle inn informasjon om en brukers trafikkmønster. Selv om IP-adressene ikke identifiserer enkeltindivider med navn, kan de, med samarbeid fra Internett-leverandører, brukes til å lokalisere og identifisere individer som bruker Nettet. Din IP-adresse kan likevel avsløre i hvilket geografisk område du er tilkoblet eller hvilken Internett-leverandør du bruker. Til slutt vil andre nettsteder og nettsider du besøker ha IP-adresser som vi kan registrere.

(d) Datamaskinprofiler:

VERANDA kan også samle inn og akkumulere annen anonym data som vil hjelpe oss med å forstå og analysere våre besøkendes Internett-opplevelser. For eksempel kan VERANDA akkumulere besøksdata relatert til refererende domenenavn, nettlesere som brukes, operativsystem, skjermoppløsning, farger, nettleserutvidelser, språkinnstillinger, preferanser for informasjonskapsler, søkeord i søkemotor og aktivering av JavaScript. Når du gir oss Personopplysninger, er vi i stand til å bruke disse dataene til å identifisere deg.

(e) Ny Teknologi:

Bruken av teknologi på Internett, inkludert informasjonskapsler og sporingspiksler, er i hurtig utvikling. Som et resultat av dette anbefaler VERANDA på det sterkeste å besøke denne policyen jevnlig for å bli kjent med eventuelle oppdateringer om bruken av ny teknologi.

1.5. Ingen Informasjon Samlet Inn om Barn:

VERANDA krever at de som registrerer seg hos dem må være 18 år eller eldre. VERANDA vil aldri samle inn personlige opplysninger om barn under 18 år bevisst. Hvis VERANDA tilegner seg kunnskap om at VERANDA har samlet inn opplysninger om et barn under 18 år, vil disse opplysningene bli slettet fra databasen. Ettersom VERANDA ikke samler inn opplysninger om mindreårige, har ikke VERANDA slike opplysninger å bruke eller gi videre til tredjeparter. VERANDA har utformet denne policyen for å overholde Loven om Beskyttelse av Barns Privatliv på Internett (Children's Online Privacy Protection Act, "COPPA").

2. Bruk av Personopplysninger.

Følgende avsnitt beskriver hvordan VERANDA bruker personopplysninger. Bruken beskrevet her kan endres fra tid til annen. VERANDA kan også utvide bruken av personopplysninger. VERANDA kan også bruke dine personopplysninger i salgsfremmende tilbud til enkeltpersoner eller enheter gjennom, blant annet, e-postreklame, telefonmarkedsøring, markedsføring via post, bannerreklame og pakningsvedlegg.

2.1. Diskresjon ved Bruk av Opplysninger:

Personopplysningene samlet inn på dette nettstedet og av tredjeparter vil bli brukt til å drifte nettstedet og gi tjenester, produkter eller utføre transaksjoner som du har bedt om eller autorisert. VERANDA kan endre eller utvide bruken av personopplysninger når som helst. VERANDA kan bruke dine personopplysninger i salgsfremmende tilbud til enkeltpersoner gjennom e-postreklame, telefonmarkedsføring, markedsføring via post, bannerreklame, pakningsvedlegg og annet.

VERANDA KAN SELGE ELLER OVERFØRE PERSONOPPLYSNINGER TIL TREDJEPARTER VED ETHVERT FORMÅL MED TILLATELSE ETTER EGET SKJØNN.

2.2. E-post:

VERANDA bruker personopplysningene dine til å gi salgsfremmende tilbud på e-post. VERANDA kan opprette separate e-postlister til ulike formål. Det eneste du behøver å gjøre hvis du ønsker å stanse ditt e-postabonnement på en bestemt liste, er å trykke på knappen for stansing av abonnementet på e-posten. For å stanse abonnementet på alle e-postlistene til VERANDA må du ta kontakt med kundeservice på support.kosetreff.com. En slik handling vil fjerne e-posten din fra alle lister brukt av VERANDA. Ettersom VERANDA kun sender e-poster når du har godtatt å motta e-poster fra VERANDA, eller du har godtatt å motta e-poster fra tredjeparter, gjelder ikke vedtekter som krever en bestemt formatering av uønsket e-post for e-poster sendt av VERANDA.

2.3. Profilering og Målrettet Annonsering:

VERANDA bruker opplysningene dine til å skape og forbedre dine profiler samt spore dine nettleservaner og bestemme hvilke områder på VERANDAs nettsted som besøkes hyppigst. Denne informasjonen hjelper VERANDA til å bedre forstå dine interesser slik at annonser og kampanjer kan målrettes mot deg. VERANDA kan, etter eget skjønn, målrette annonser ved å bruke e-post, post, telefon, mobiltelefon og andre kommunikasjonsmidler til å gi salgsfremmende tilbud.

2.4. Lagring av Personopplysninger:

VERANDA lagrer opplysningene dine i en database på VERANDAs servere. Våre servere har sikkerhetsinnretninger (som brannmur) på plass under kontroll av VERANDA for å beskytte mot tap, misbruk og endringer av informasjon. Til tross for slike tiltak kan ikke VERANDA garantere at sikkerhetsinnretningene vil beskytte VERANDA-datamaskiner mot ulovlig tilgang og at informasjonen din ikke vil bli stjålet eller endret.

3. Bruk av Personopplysninger.

3.1. Salg eller Overføring til Tredjeparter:

VERANDA KAN SELGE ELLER OVERFØRE DINE PERSONOPPLYSNINGER TIL TREDJEPARTER FOR ET HVILKET SOM HELST FORMÅL ETTER VERANDAS EGET SKJØNN. VERANDA bruker dine personopplysninger på følgende tre måter:

1. Kundeservice;

2. Markedsføring; og

3. Overholdelse av Loven.

3.2. Kundeservice:

VERANDA vil bruke personopplysningene dine til å svare deg, behandle og bekrefte dine forespørsler, oppfylle dine forespørsler og skreddersy din brukeropplevelse på våre nettsider.

3.3. Markedsføring:

VERANDA vil bruke dine personopplysninger til ethvert markedsførings- og undersøkelsesformål på vegne av VERANDA og dets tilknyttede selskaper og datterselskaper for å sende informasjon om varer eller tjenester som kan være av interesse for deg. I tillegg vil VERANDA utlevere personopplysningene dine til tredjeparter og uavhengige entreprenører for å hjelpe oss med å utføre våre markedsføringstiltak og undersøkelser, samt å dele, men ikke begrenset til, direkte markedsføring med andre selskaper i forbindelse med markedsføringstiltak. Det kan hende at du ikke har noe forhold til disse selskapene.

3.4. Overholde Juridiske Prosesser:

VERANDA vil bruke eller utlevere dine personopplysninger som svar på stevninger, rettsordrer, arrestodrer eller juridiske prosesser, og ellers til å utøve våre juridiske rettigheter og forsvare oss mot rettslige krav i tilfelle du bryter en avtale med VERANDA. VERANDA vil bruke og avsløre dine personopplysninger hvis vi mistenker at du vil skade eiendommen eller rettighetene til VERANDA, dets eiere, eller eiendommer og rettigheter som tilhører VERANDAs andre kunder. Til slutt vil vi bruke eller utlevere dine personopplysninger hvis vi mistenker at det er nødvendig å dele denne informasjonen for å undersøke, forebygge eller iverksette tiltak angående ulovlige aktiviteter, mistanke om svindel, situasjoner som medfører trusler mot den fysiske sikkerheten til en hvilken som helst person, brudd på VERANDAs aksepterte brukerpolicy samt andre ting som kreves i henhold til loven for å svare på stevninger, rettsordre og andre juridiske prosesser.

3.5. Ordreoppfyllelse:

VERANDA vil overføre dine personopplysninger til tredjeparter når det er nødvendig for å kunne gi et produkt eller en tjeneste som du bestiller fra en tredjepart mens du bruker VERANDAs nettsider eller når du svarer på tilbud fra VERANDA.

3.6. Dataoppsummering:

VERANDA kan selge eller overføre ikke-individualisert informasjon, som for eksempel sammendrag eller anonym, aggregert informasjon om alle personer eller undergrupper av personer.

3.7. Annen Tilgang til Personopplysninger:

Du har tilgang til de personopplysningene som er innsamlet om deg. Du kan korrigere, endre eller slette disse opplysningene. Du kan gjøre dette ved å ta kontakt med support.kosetreff.com. VERANDA kan også gi annonsører og e-postleverandører tilgang til din e-postadresse for å verifisere opphavet til de innsamlede personopplysningene.

4. Personvernspraksis hos Tredjeparter.

4.1. Informasjonskapsler og sporingspiksler hos annonsører:

Reklamebyråer, annonseringsnettverk og andre selskaper som plasserer annonser på nettstedene og generelt på Internett kan bruke sine egne informasjonskapsler, sporingspiksler og annen teknologi for å samle inn opplysninger om enkeltpersoner. VERANDA har verken ansvar eller kontrollerer bruken av slik teknologi for å innhente informasjon om deg.

4.2. Lenker:

Nettstedene og e-postene inneholder noen ganger hypertekst-lenker til nettsteder hos tredjeparter. VERANDA er ikke ansvarlig for personvernspraksisen eller innholdet på slike nettsteder. Lenkede nettsteder kan inneholde lenker til nettsteder som opprettholdes av tredjeparter. Slike lenker er kun gitt for enkelhets skyld og referanse. VERANDA hverken drifter eller kontrollerer noen som helst informasjon, programvare, produkter eller tjenester på slike nettsteder fra tredjeparter. Inkluderingen av en lenke til et nettsted innebærer ikke noen påtegning av tjenestene eller nettstedet, dets innhold eller dets sponsororganisasjon.

5. Prosedyrer for å Avslutte Abonnement.

Hvis du ikke lenger ønsker å motta e-poster fra VERANDA, kan du:

(a) Avslutte abonnement på én e-postliste.

Følg instruksjonene i hver salgsfremmende e-post sendt av VERANDA for å avslutte abonnementet av en bestemt liste.

(b) Avslutte abonnementene på alle VERANDAs lister.

Du kan sende inn e-postadressen din til support.kosetreff.com

6. California User Consumer Rights (Californias Forbrukerrettigheter).

I samsvar med California Civil Code Sec. 1789.3 er brukere i California berettiget til å vite at de kan sende inn klager til California Department of Consumer Affairs , 400 R Street, STE 1080, Sacramento, CA 95814; eller telefon 916-445-1254 eller 800-952-5210; eller via e-post til dca@dca.ca.gov

For mer informasjon om beskyttelse av ditt personvern kan du besøke www.ftc.gov.

Vennlig kontakt oss på admin@verandabeachltd.com eller send post til adressen nedenfor hvis du har spørsmål om denne policyen:

Veranda Beach Ltd.
4 Hillside Court
Downside
Rochester
England
ME2 2DP

    

© 2018 Veranda Beach Ltd., The Barn Wood End, Ardeley, Stevenage, SG2 7BD, England, 8559263876